Επαγγελματικός αρωματισμός για

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι Πελάτες Μας

ATHENS CAPITAL
MARK AaLEN
GAP
ZEUS INTERNATIONAL
GRECOTEL
ATLANTICA HOTELS & RESORTS
ELECTRA
CURIO COLLECTION by HILTON
ALDEMAR RESORTS
DAIOS COVE
ELOUNDA BEACH
METAXA HOSPITALITY GROUP
MYCONIAN COLLECTION
RADISSON BLU
MAKEDONIA PALACE
LEXUS
AEK F.C.
CHRISTOFLE
JD SPORTS
MIELE
EMPIRIA GROUP
NIKO
DOMES
WYNDHAM
ANGSANA
COSMOS SPORT
SNEAKER 10
MAT
TOYOTA
GRECOTEL MYKONOS BLU
grand hyatt
ATHENS CAPITAL
MARK AaLEN
GAP
ZEUS INTERNATIONAL
GRECOTEL
ATLANTICA HOTELS & RESORTS
ELECTRA
CURIO COLLECTION by HILTON
ALDEMAR RESORTS
DAIOS COVE
ELOUNDA BEACH
METAXA HOSPITALITY GROUP
MYCONIAN COLLECTION
RADISSON BLU
MAKEDONIA PALACE
LEXUS
AEK F.C.
CHRISTOFLE
JD SPORTS
MIELE
EMPIRIA GROUP
NIKO
DOMES
WYNDHAM
ANGSANA
COSMOS SPORT
SNEAKER 10
MAT
TOYOTA
GRECOTEL MYKONOS BLU
grand hyatt
Steve Rowland

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το GRAND HYATT

Η SCENT::LINQ  Pro σε συνεργασία με το Grand Hyatt Athens δημιούργησαν μια ιδιαίτερη αρωματική ατμόσφαιρα που καλωσορίζει τους επισκέπτες στους χώρους αυτού του ξενοδοχείου. Τα αρώματα διαχέονται μέσω ειδικών μηχανημάτων στους  χώρους υποδοχής του ξενοδοχείου και στους χώρους του Grand Harmony spa.Το Grand Hyatt Athens είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Αθήνα, καθώς προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον μαζί με πολλές ανέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη διαμονή των πελατών.

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τον όμιλο ELECTRA HOTELS & RESORTS

Η SCENT::LINQ Pro έχει αναλάβει τον αρωματισμό των ξενοδοχείων Electra Metropolis Athens, Electra Palace Athens, Electra Hotel Athens, Electra Palace Thessaloniki και Electra Kefalonia.Ο όμιλος Electra Hotels έχοντας αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει ο αρωματισμός υψηλού επιπέδου, εχει αναθέσει στην SCENT::LINQ Pro την τοποθέτηση εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού στους χώρους όλων των ξενοδοχείων τους, Τα συστήματα αυτά λειτουργούν με το χαρακτηριστικό άρωμα “υπογραφής” που έχουν επιλέξει. Έτσι οι πελάτες τους απολαμβάνουν την ιδια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτονται ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου, όπου και αν αυτό βρίσκεται.

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει την mat.fashion

turning customers into true fans of your stores… Η εταιρεία mat.fashion ιδρύθηκε το 1987 και μετρά 21 εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και 550 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Με σύνθημα το body positivity η εταιρεία καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της, καταλαμβάνοντας από το ξεκίνημα της λειτουργίας της ηγετική θέση στην ελληνική αγορά plus size μόδας.Η mat.fashion σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro δημιούργησε την αρωματική ταυτότητα των καταστημάτων της που είναι βασισμένη σε νότες από λευκά λουλούδια, κεχριμπάρι, κέδρο και εσπεριδοειδή, όλα αυτά εξαιρετικά συνδυασμένα για να προσφέρουν την μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της.

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το TITANIA HOTEL

Ένα ακόμα σημαντικό ξενοδοχείο της Αθήνας αρωματίζεται από την SCENT::LINQ Pro.Στην καρδιά της Αθήνας, το Ξενοδοχείο Titania προσφέρει πολυτελή διαμονή στους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη από ένα προνομιακό μέρος.Σε ένα πολυτελές περιβάλλον οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, νιώθοντας παράλληλα τους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης. Το Titania Hotel καλωσορίζει τους πελάτες του αρωματίζοντας τους χώρους του με ένα μοναδικό άρωμα που διαχέεται από τα επαγγελματικά συστήματα αρωματισμού της SCENT::LINQ Pro.

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τον όμιλο DOMES RESORTS

Η SCENT::LINQ Pro έχει δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Domes Resorts. Αρώματα υψηλής αισθητικής διαχέονται διακριτικά στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού, καλωσορίζοντας τους πελάτες και παράλληλα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση τους με τον χώρο.

H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τον όμιλο MYCONIAN COLLECTION

Ένας προορισμός – εξι μοναδικά ξενοδοχεία.Τα Myconian Collection Hotels & Resorts είναι ένας κορυφαίος όμιλος ξενοδοχείων εμπνευσμένος από την ελληνική φιλοξενία και την γνήσια μυκονιάτικη ατμόσφαιρα.Η SCENT::LINQ Pro έχει δημιουργήσει ξεχωριστές αρωματικές ταυτότητες για το κάθε ένα από τα ξενοδοχεία ROYAL, IMPERIAL, AVATON, VILLA COLLECTION, UTOPIA και PANOPTIS, τόσο ιδιαίτερες και διαφορετικές όσο και τα ίδια τα ξενοδοχεία.

Η SCENT::LINQ αρωματίζει την COSMOS SPORT, την Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών.

Η Cosmos Sport, μέλος της JD Sports Fashion Plc, είναι η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών στην Ελλάδα που αριθμεί σε όλη τη χώρα, 65 φυσικά καταστήματα και πέντε εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, Sneaker10, Rundome, Sports Factory, Slam Dunk). H Cosmos Sport σε συνεργασία με την SCENT::LINQ έχoυν δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για τους χώρους των καταστημάτων και για τα προϊόντα τους.

H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το ANGSANA CORFU

Το Angsana Corfu εντυπωσιάζει τους πελάτες του καλωσορίζοντας τους με ένα μοναδικό άρωμα υψηλής αισθητικής που διαχέεται στους χώρους του από τα επαγγελματικά συστήματα αρωματισμού της SCENT::LINQ Pro.Το πεντάστερο Angsana Corfu Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχείο εξαιρετικής ομορφιάς με ένα πολυτελές spa και παραλιακό θέρετρο που προσφέρει τη ζεστασιά και τη γοητεία του μοναδικού συνδυασμού ελληνικής και ασιατικής φιλοξενίας.

Η SCENT::LINQ αρωματίζει τα WYNDHAM HOTELS & RESORTS

Η SCENT::LINQ σε συνεργασία με τον όμιλο Wyndham σε Αθήνα και Κρήτη έχει δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική εμπειρία που συναρπάζει τους επισκέπτες.Το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Athens σας καλωσορίζει σε έναν παράδεισο προσιτής πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας. Αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για εξορμήσεις στο κέντρο, καθώς τα σημαντικότερα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης βρίσκονται σε ελάχιστα λεπτά απόσταση.Με 276 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες σε ένα εμβληματικό κτήριο 8 ορόφων, το Wyndham Grand Athens εκπληρώνει στο ακέραιο τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, είτε αφορά επαγγελματικό ταξίδι, είτε ταξίδι αναψυχής.Στον 9ο όροφο του Wyndham Grand Athens το “ABOVE” Roof Top Bar Restaurant εντυπωσιάζει προσφέροντας πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τον Σαρωνικό κόλπο μακριά από τους θορύβους της πόλης.Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, το ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο στην ανατολική πλευρά της Κρήτης είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να αποδράσει στην εκπληκτικά όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου στο ελληνικό νησί της Κρήτης, όπου τον περιμένει μια ειδυλλιακή διαμονή.Το  θέρετρο προσφέρει υπέροχη θέα στα βουνά που συναντούν τη Μεσόγειο και μια πληθώρα από χαλαρωτικές ανέσεις για να  βάλουν τους επισκέπτες σε κατάσταση διακοπών.

Η SCENT::LINQ αρωματίζει την TOYOTA HELLAS

Η ΤΟΥΟΤΑ σε συνεργασία με την SCENT::LINQ αρωματίζει τις εκθέσεις της στην Ελλάδα με ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής.Για τη SCENT::LINQ η δημιουργία της αρωματικής ταυτότητας για μια έκθεση αυτοκίνητων δεν είναι απλή διαδικασία. Όσο περισσότερό αξιοποιούμε τις πέντε αισθήσεις στη διαδικασία της αγοράς ενός αυτοκινήτου, τόσο ο πελάτης συνδέεται στενότερα με τη συγκεκριμένη εταιρία και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η SCENT::LINQ αρωματίζει το αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια πιο ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες που περνούν από τον τερματικό σταθμό μας. Στο JFK Terminal One συνεργαστήκαμε με το SCENT::LINQ για να προσφέρουμε ακριβώς αυτό. Χρησιμοποιώντας τα προηγμένα συστήματα διάχυσης αρωμάτων, μπορέσαμε να προσφέρουμε ένα φιλόξενο, χαλαρωτικό άρωμα στους επισκέπτες μας σε όλο το τερματικό, ενώ παράλληλα κάνοντας το να νιώθει καθαρό και φρέσκο. Επιλέξαμε το άρωμα Green Tea & Lemongrass της SCENT::LINQ για να πετύχουμε αυτό. Οι πτυχές του πράσινου τσαγιού δημιουργούν μια ζεστή και ήρεμη ατμόσφαιρα, ενώ τα εσπεριδοειδή προσφέρουν μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στην ατμόσφαιρα στον τερματικό σταθμό. Είχαμε συχνά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες μας και βρήκαμε τους ταξιδιώτες πιο χαλαρούς και άνετους μέσα στον τερματικό σταθμό. Η συνεχής τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε η ομάδα ήταν εξαιρετική. Θα συνιστούσαμε το SCENT::LINQ και τις υπηρεσίες τους σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη επιχείρηση. Steve Rowland Εκτελεστικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Terminal One, JFK
Steve RowlandExecutive Director of Operations Terminal One, JFK

H SCENT::LINQ αρωματίζει τον όμιλο METAXA HOSPITALITY GROUP

Tα πολυτελή ξενοδοχεία MARIS HOTELS του Ομίλου Μεταξά συνεργάστηκαν με την SCENT::LINQ για την δημιουργία της αρωματικής ταυτότητας του Ομίλου. Ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής βασισμένο καθαρά σε στοιχεία που προέχονται από την ελληνική φύση αρωματίζει τα ξενοδοχεία CRETA MARIS BEACH HOTEL και TUI MAGIC LIFE CANDIA MARIS RESORT & SPA στην Κρήτη, καθώς και το εντυπωσιακό SANTO MARIS OIA LUXURY SUITES & SPA στην Οία της Σαντορίνης, ένα ξενοδοχείο με μοναδική αρχιτεκτονική και βραβευμένο ως το Greece Best Resort Spa στα World Spa Awards 2017.

H SCENT::LINQ αρωματίζει τα Elounda Hotels & Resorts

Ο όμιλος ELOUNDA HOTELS & RESORTS έχει δημιουργήσει τρία μοναδικά ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη, που αποτελούν προορισμό υπερπολυτελών διακοπών στην Ελλάδα. Το ELOUNDA MARE είναι το μοναδικό μέλος της αλυσίδας Relais & Chateaux στην Κρήτη. Το PORTO ELOUNDA GOLF & SPA RESORTείναι το μοναδικό μέλος των Preferred Hotels & Resorts στο νησί και το ΕLOUNDA PENINSULA είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη που έχει αποκλειστικά σουίτες με ιδιωτικές πισίνες μπροστά στη θάλασσα. Τα πολυβραβευμένα αυτά ξενοδοχεία δημιούργησαν σε συνεργασία με την SCENT::LINQ το ‘Εlounda Blossom’, ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής για τους χώρους τους που προσφερει μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες τους.

Η SCENT::LINQ αρωματίζει το The Met του Ομίλου Χανδρής

Ο όμιλος CHANDRIS HOTELS & RESORTS έχοντας αξιολογήσει και αγκαλιάσει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο αρωματισμός υψηλού επιπέδου σε ένα ξενοδοχείο, έχει αναθέσει στην SCENT::LINQ τον αρωματισμό των χώρων υποδοχής αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου που είναι ένα διακεκριμένο μέλος των Design Hotels. Οι πελάτες του The Met σε συνδυασμό με την μοναδική αισθητική που προσφέρουν οι χώροι του ξενοδοχείου, απολαμβάνουν παράλληλα και μια ξεχωριστή αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το επισκέπτονται.

H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το CAESARS PALACE στο LAS VEGAS

Η SCENT::LINQ Pro είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως με εξειδίκευση στον αρωματισμό επαγγελματικών χώρων και εκπροσωπείται αποκλειστικά σε περισσότερες από 40 χώρες. Στόχος μας να επεκτείνουμε διαρκώς την διεθνη μας παρουσία και να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας συνεργασίες. Από τη στιγμή που οι πελάτες θα περάσουν τις πόρτες του Caesars Palace, θα αντιληφθούν γιατί αυτό το εμβληματικό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας θέτει τα πρότυπα για πολυτελή διαμονή και άψογη εξυπηρέτηση που ολοκληρώνεται από την μοναδική αίσθηση που δημιουργεί ο αρωματισμός υψηλής ποιότητας που προσφέρει η SCENT::LINQ Pro.
shape

Αρωματισμός Ξενοδοχείων

Αποτελεσματική στρατηγική Branding και Αρωματισμός

Η Πολυτέλεια στοχεύει στη Δημιουργία Συναισθημάτων. Τι αξία έχουν όμως αυτά τα συναισθήματα και πως μεταφέρονται και αξιοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας; Η φράση ‘’Συναισθηματική Σύνδεση’’ κυριαρχεί πάντα στις συνομιλίες που έχουμε με ξενοδόχους στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Αρωματισμός Καταστημάτων

Το Scent Marketing στα Καταστήματα

Ο αρωματισμός στα καταστήματα μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα δίνοντας τους την δυνατότητα να επεκτείνουν την αναγνωσιμότητα τους, να αυξήσουν την αντίληψη της ποιότητας των προϊόντων τους και να βελτιώσουν την απόδοση τους.

Αρωματισμός Εκθέσεων

Αρωματισμός Εκθέσεων

Με την ταχεία εισβολή του ηλεκτρονικού εμπορίου, τα καταστήματα και οι εκθεσιακοί χώροι χρειάζονται πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να ανταπεξέλθουν στον αναταγωνισμό.

Η ψηφιακή κάλυψη των αναγκών μας μπορεί να έχει γίνει γρηγορότερη και ευκολότερη, επιτρέποντας μας να διατηρούμε τον έλεγχο, αλλά σαν ανθρώπινα όντα χρειαζόμαστε και μια συναισθηματική ικανοποίηση που δεν καλύπτεται πραγματοποιώντας αγορές μέσω διαδικτύου.

Αρωματισμός Γραφείων

Αρωματισμός Γραφείων

Γνωρίζετε ότι ο αρωματισμός του γραφείου σας είναι ένας τρόπος να αυξηθεί η αποδοτικότητα των εργαζομένων;

Αρωματισμός Εστιατορίων

Αποτελεσματική στρατηγική Branding και Αρωματισμός

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μια αποτελεσματική στρατηγική branding μπορεί να ενδυναμώσει τη συναισθηματική σύνδεση των πελατών με συγκεκριμένους χώρους ή υπηρεσίες. Η συναισθηματική σύνδεση με αυτόν τον χώρο καθορίζει την επακόλουθη συμπεριφορά τους και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επιτυχία ενός εστιατορίου.

Αρωματισμός Καζίνο

Κύρος και Αρωματισμός Χώρου

Πολλοί είναι οι πελάτες που επιλέγουν να επισκεφθούν ένα φημισμένο καζίνο. Για αυτόν τον λόγο, τα καζίνο ξοδεύουν πολλά χρήματα για να δημιουργήσουν μια εικόνα κύρους.

Σχετικές πιο πρόσφατες μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι ο αρωματισμός του χώρου έχει ισχυρό αντίκτυπο στη συμπεριφορά των παικτών. Επιπλέον, το ποσό της αύξησης των πελατών ήταν μεγαλύτερο το Σάββατο όταν ο αρωματισμός ήταν εντονότερος.

ATHENS CAPITAL
MARK AaLEN
GAP
ZEUS INTERNATIONAL
GRECOTEL
ATLANTICA HOTELS & RESORTS
ELECTRA
CURIO COLLECTION by HILTON
ALDEMAR RESORTS
DAIOS COVE
ELOUNDA BEACH
METAXA HOSPITALITY GROUP
MYCONIAN COLLECTION
RADISSON BLU
MAKEDONIA PALACE
LEXUS
AEK F.C.
CHRISTOFLE
JD SPORTS
MIELE
GRAND HYATT
EMPIRIA GROUP
NIKO
DOMES
WYNDHAM
ANGSANA
COSMOS SPORT
SNEAKER 10
MAT
TOYOTA
GRECOTEL MYKONOS BLU
grand hyatt

Γιατί Εμάς ;

  1. Scent Marketing
  2. Εμπειρία
  3. Αξιοπιστία
  4. Ποιότητα

Τι είναι το Scent Marketing και το Scent Branding...

Το Scent Marketing και το Scent Branding, δηλαδή η δημιουργία μιας ξεχωριστής αρωματικής ταυτότητας, δίνουν νέα πνοή στην στρατηγική των επιχειρήσεων απευθυνόμενα στην αφύπνιση των αισθήσεων που προκαλούν τα αρώματα. Το άρωμα προκαλεί θετική πρώτη εντύπωση στον πελάτη τη στιγμή της άφιξής του σε έναν χώρο. Οι πελάτες συνδέουν το άρωμα με προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργώντας αυτοματα μια ισχυρή σχέση ανάμεσα σε αυτούς και το προϊον ή την υπηρεσία. Η σχέση αυτή δεν διέπεται από την λογική αλλά απο τα συναισθήματα που αναπτύσσονται.

Η αξιοποίηση του οσφρητικού ερεθίσματος έχει παρατηρηθεί πως συνεισφέρει στην αναβάθμιση της εικόνας των προϊοντων, καθως και την παράταση της παραμονής των καταναλωτών σε έναν χώρο λόγω του αισθήματος ευχαρίστησης που τους δημιουργείται, συμβάλλοντας έτσι έμεσα στην αύξηση των πωλήσεων.

Τι κάνει την αίσθηση της όσφρησης τόσο ισχυρή;
Ο άνθρωπος μπορεί να αναγνωρίσει κοντά στις 10,000 διαφορετικές οσμές και αναπνέουμε περίπου 30,000 φόρες την ημέρα. Οι οσμές διεγείρουν αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα και δημιουργούν συσχετισμούς στο μυαλό μας που επηρεάζουν την διάθεση μας και μας οδηγούν στο να παίρνουμε αποφάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πολύχρονη παγκόσμια εμπειρία στον αρωματισμό

Η Scent::Linq, εταιρεία με πολυετή διεθνή παρουσία, προσφέρει μοναδικές οσφρητικές προτάσεις παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επίπέδου σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα, αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα και κτίρια σε όλο τον κόσμο. Ο αρωματισμός των επαγγελματικών χώρων εφαρμόζεται με εξελιγμένα συστήματα μικροδιάχυσης που κατασκευάζονται απο την Scent::Linq και μια σειρα 170 πιστοποιημένων αρώματων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.

Τα συστήματα αρωματισμού χώρων μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για τον καθένα απο εσάς κάνοντας τις σχέσεις με τους πελάτες σας πιο δυνατές. Μέσα απο μια ολοκληρωμένη αρωματική εμπειρία οι παθητικοί καταναλωτές θα μετατραπούν σε αφοσιωμένους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εσείς απλά απολαμβάνετε...

Η εξελιγμένη σειρά των μηχανήματων μας που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στα δικά μας εργοστάσια, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των αρωμάτων μας και την φιλοσοφία της ολοκληρωμένης υπηρεσίας που προσφέρουμε, μας καθιστούν μοναδική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις στο κόσμο..

Όλα τα συστήματα αρωματισμού μας έχουν πλήρη εγγύηση καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν πλήρη έλεγχο και συντήρηση για όλα τα συστήματα με κάθε επίσκεψη στο χώρο σας. Εσείς απλά απολαμβάνετε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους αρωματοποιούς της Givaudan.

H ασφάλεια των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας. Συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο παραγωγό αρωμάτων στον κόσμο, τον όμιλο GIVAUDAN, για να εξασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας προσφέροντας επιλογή από 170 μοναδικούς κωδικούς αρωμάτων τα οποία συνοδεύονται από όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ασφαλείας:
- ΙFRA Conformity Certificate,
- Safety Data Sheet,
- Allergens Certificate.
Οι διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας των αρωμάτων μας υπερβαίνουν όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας και ασφάλειας.
Σεβόμαστε το περιβάλλον
Τα αρώματά μας διατίθενται μόνο σε ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια και συσκευάζονται σε κουτιά από χαρτόνι kraft που προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Επικοινωνήστε μαζί μας
map

We're In Your
Country

Your country is not listed? Get in touch.
GreeceGreece
  • BahrainBahrain
  • CanadaCanada
  • ChileChile
  • ChinaChina
  • CyprusCyprus
  • Cyprus North
  • GhanaGhana
  • GreeceGreece
  • GuatemalaGuatemala
  • Hong KongHong Kong
  • IranIran
  • KazakhstanKazakhstan
  • KosovoKosovo
  • LebanonLebanon
  • MalaysiaMalaysia
  • MoldovaMoldova
  • NetherlandsNetherlands
  • NigeriaNigeria
  • North MacedoniaNorth Macedonia
  • PhilippinesPhilippines
  • QatarQatar
  • RomaniaRomania
  • Russia Ekaterinburg
  • Saudi ArabiaSaudi Arabia
  • SerbiaSerbia
  • SingaporeSingapore
  • South AfricaSouth Africa
  • ThailandThailand
  • TurkeyTurkey
  • TurkmenistanTurkmenistan
  • USAUSA
  • UzbekistanUzbekistan

Συνεργασίες

H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τα CANAVES OIA στην Σαντορίνη

Τα CANAVES OIA  σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro δημιούργησαν μια ξεχωριστή αρωματική ταυτότητα που καλωσορίζει τους πελάτες τους και αιωρείται σε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων, ανυψώνοντας ακόμα περισσότερο την μοναδική τους εμπειρία. Τα CANAVES OIA, ένα από τα κορυφαία brands φιλοξενίας στην Σαντορίνη, έχουν εξελιχθεί σε μια συλλογή ξενοδοχείων, στην καρδιά του γραφικού […]

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματισμός και πολυτέλεια στο ξενοδοχείο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στην Χαλκιδική

Η SCENT::LINQ Pro συνεργάζεται με όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Zeus προσφέροντας την ιδιαίτερη αρωματική ταυτότητα που τα χαρακτηρίζει και  καλωσορίζει τους πελάτες τους. Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort βρίσκεται σε ένα καταπράσινο χωριό στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με πευκοδάση, ιαματικά λουτρά και μια παραδεισένια, ιδιωτική βοτσαλωτή παραλία. Ξεχωρίζει για το απαράμιλλης ομορφιάς […]

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με το THE DOLLI του ομίλου Grecotel στην Αθήνα

Για να ενισχύσει την μοναδική αισθητική του ταυτότητα και την ποιότητα της φιλοξενίας που προσφέρει, το THE DOLLI σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro επέλεξε για τους χώρους του ξενοδοχείου ένα ιδιαίτερο άρωμα που γοητεύει τους πελάτες και αφήνει το δικό του αυθεντικό αποτύπωμα. Οι συντάκτες του Condé Nast Traveler επέλεξαν το ΤΗΕ DOLLI ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην […]

Διαβάστε περισσότερα

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection

Το MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro, καλωσορίζει τους πελάτες του αρωματίζοντας τους χώρους του με ένα γλυκό – ξυλώδες άρωμα υψηλής ποιότητας δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς και αισιοδοξίας. Στις 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πολυτελούς ξενοδοχείου, MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αναδεικνύοντας την […]

Διαβάστε περισσότερα

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τα καταστήματα της GAP

Η SCENT::LINQ Pro αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της GAP διαχέοντας στους χώρους των καταστημάτων της ένα ειδικά σχεδιασμένο άρωμα που αποπνέει φρεσκάδα, νεανικότητα και δυναμισμό. Η GΑP είναι ένα παγκόσμιο brand ενδυμάτων και αξεσουάρ με καθαρή αισθητική που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Κάθε συλλογή GAP αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία της διαχρονικότητας των τζιν, με κλασσικά […]

Διαβάστε περισσότερα

H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το Kresten Royal Euphoria Resort στη Ρόδο

Το Kresten Royal Euphoria Resort καλωσορίζει τους πελάτες του αρωματίζοντας με ένα μοναδικό άρωμα που περιέχει νότες τσαγιού, γιασεμί, κέδρου και musk, που διαχέεται στους χώρους του από τα επαγγελματικά συστήματα αρωματισμού της SCENT::LINQ Pro. Δεσπόζοντας στην πλαγιά του λόφου πάνω από την παραλία Καλλιθέα, το ολοκαίνουργιο Kresten Royal Euphoria Resort αποτελεί μια προσεγμένη όαση ιδιωτικότητας και θαλπωρής συνολικής έκτασης […]

Διαβάστε περισσότερα

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το THE MARGI

H SCENT::LINQ Pro εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται στον αρωματισμό με το THE MARGI έχοντας επιλέξει ένα ιδιαίτερο άρωμα με  εξωτικούς συνδυασμούς από αρωματικά μπαχαρικά, φρούτα και λαμπερές νότες εσπεριδοειδών, λουλουδένιες και ξυλώδεις νότες στην καρδιά, που αναβαθμίζουν στο έπακρο την  εμπειρία των πελατών του ξενοδοχείου. Το πολυτελές ξενοδοχείο THE MARGI, είναι μέλος των Small […]

Διαβάστε περισσότερα

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το NIKO Seaside Resort – MGallery στην Κρήτη

Η SCENT::LINQ Pro προσφέρει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα σε αυτό το ξενοδοχείο. Το φρέσκο από εσπεριδοειδή άρωμα με νότες εξωτικής καρύδας διαχέεται διακριτικά στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού, χαρίζοντας στους πελάτες και επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία. Το NIKO Seaside Resort – MGallery είναι το δεύτερο ξενοδοχείο MGallery στην Ελλάδα και το […]

Διαβάστε περισσότερα

Νέα εποχή για το Makedonia Palace

Ξεκίνησε τη Δευτέρα,1η Μαΐου 2017, όπως ήταν προγραμματισμένο, η λειτουργία του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εντατικές εργασίες ανακαίνισής του που διήρκεσαν ένα έτος. Το φιλόδοξο πρόγραμμα ανακαίνισης, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του ιστορικου ξενοδοχειου, αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα μεγαλύτερα στον ελληνικό τουρισμό, ξεπέρασε τα […]

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική παρουσία

Η SCENT::LINQ αποτελεί κορυφαία εταιρεία στον χώρο του αρωματισμού επαγγελματικών χώρων στην Ελλάδα.

Με πανελλαδική παρουσία και εξειδικευμένο δίκτυο μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας όπου μας χρειαστείτε.