Αρωματική εμπειρία από την SCENT::LINQ Pro στο Numo Ierapetra, Curio Collection by Hilton

Ο αρωματισμός στους χώρους του ξενοδοχείου Numo Ierapetra, Curio Collection by Hilton από την SCENT::LINQ Pro δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που ενισχύει την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών και τους βοηθά να αισθανθούν πιο άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Curio Collection by Hilton επέλεξε το Numo Ierapetra για το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Ελλάδα λανσάροντας έτσι την Ιεράπετρα σαν πολυτελή προορισμό για την παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

Το Numo είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο μόνο για ενήλικες που αναδεικνύει αυτό το μοναδικό μέρος της νότιας Κρήτης. Στοχεύει στο να κάνει τα πράγματα διαφορετικά με έναν νέο σύγχρονο τρόπο.  Περιέργεια. Πάθος. Αισθητική. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες πίσω από τo Numo Curio Collection Hotels & Resorts.

H SCENT::LINQ pro δημιούργησε ένα custom άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει στην ατμόσφαιρα και στο ύφος του ξενοδοχείου.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας