Συνεργασία SCENT LINQ PRO με τα “PHĀEA RESORTS”

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Phāea δίνουν μια νέα οπτική στην εμπειρία των επισκεπτών εμπνεόμενοι από την ιδέα ενός ατελείωτου καλοκαιριού, γεμάτο ήλιο, φως και δημιουργικότητα.

Το παραδοσιακό Cretan Malia Park αποτελεί ένα καταφύγιο όπου η προσοχή και ο σχεδιασμός συνδυάζονται άψογα, καλωσορίζοντας οικογένειες και ζευγάρια. Το Cretan Malia Park είναι ένας μικρόκοσμος του νησιού της Κρήτης όπου η αύρα του ξενοδοχείου που είναι προσεκτικά ευθυγραμμισμένη με το ρυθμό του νησιού και η αυθεντική κρητική γαστρονομική εμπειρία, προσφέρουν στους επισκέπτες άφθονες ευκαιρίες για εξερεύνηση, εμπειρία και ζωή.

Το Village Heights Resort στη βόρεια Κρήτη είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με όλες τις ανέσεις που βρίσκεται ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους με θέα στη γενναιόδωρη κρητική φύση και ύπαιθρο αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο.

Για την αναβάθμιση της premium εμπειρίας που προσφέρουν τα “PHĀEA RESORTS” στους πελάτες τους, έχουν επιλέξει σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro μια σειρά μοναδικών αρωμάτων που διαχέονται στους κοινόχρηστους χώρους, τα δωμάτια και το Spa ολοκληρώνοντας έτσι μια αξέχαστη εμπειρία.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας