Συχνές ερωτήσεις

If your answer is not listed below please get in touch.

Talk To Us
Είμαστε μια πολυεθνική αλυσίδα λιανικής/ξενοδοχείων. Μπορεί η SCENT::LINQ να προσφέρει υπηρεσίες αρωματισμού σε όλες τις περιοχές και τις χώρες όπου βρίσκονται οι τοποθεσίες μας;

Ναι, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες αρωματσιμού σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο της SCENT :: LINQ στη χώρα σας και θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Έχω μια εποχιακή επιχείρηση, το ξενοδοχείο μου δεν λειτουργεί όλο το χρόνο, μπορώ να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες αρωματισμού της SCENT::LINQ, για 6 μήνες κάθε χρόνο;

Ναι, παρέχουμε υπηρεσίες σε εποχιακές επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Δημιουργείτε αρώματα υπογραφής;

Ναι, το κάνουμε, ωστόσο η δημιουργία αρώματος υπογραφής απαιτεί ορισμένες προδιαγραφές . Συμβουλευτείτε τον εκπρόσωπό σας στη SCENT :: LINQ.

Μόλις αποφασίσουμε ποιο άρωμα θέλουμε για την επιχείρηση μας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο άρωμα καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας;

Φυσικά και όχι. Ο εκπρόσωπός σας στη SCENT :: LINQ θα χαρεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε το άρωμα σας, να σας στείλουμε ή να σας δείξουμε δείγματα αρώματος. Εκτιμούμε τη μακροχρόνια σχέση μας με τους πελάτες μας.

Μπορούμε να λάβουμε υπογεγραμμένη φόρμα για την υπηρεσία αρωματισμού που μας παρείχατε;

Ναι. Διαθέτουμε μια εφαρμογή αποκλειστικά για κινητά. Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν μια υπογραφή στο κινητό τους τηλέφωνο από τους πελάτες μας και μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε το υπογεγραμμένο αντίγραφο της φόρμας υπηρεσίας ως αρχείο PDF που θα σας αποσταλεί άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ποια είναι η εγγύηση των συστημάτων αρωματισμού που διαθέτετε;

Όλα τα συστήματα αρωματισμού μας έχουν πλήρη εγγύηση 2 ετών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν πλήρη έλεγχο και συντήρηση για όλα τα συστήματα με κάθε επίσκεψη στο χώρο σας.

Η πώληση των συστημάτων αρωματισμού και των αρωμάτων γίνεται χωρίς συμφωνητικό υπηρεσιών;

Είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, και παρέχουμε πρόγραμμα ετήσιας μίσθωσης με πλήρη τεχνική υποστήριξη. Σε ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται να κάνουμε ορισμένες εξαιρέσεις κατά περίπτωση. Ο εκπρόσωπός σας στη SCENT :: LINQ μπορεί να σας ενημερώσει λεπτομερώς.

Μπορούμα να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα αρωματισμού MDX250 στο σπίτι μας;

Μερικοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το μηχάνημα αρωματισμού MDX250 στα σπίτια τους, αλλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε χώρους λιανικής και φιλοξενίας και το επίπεδο θορύβου είναι αποδεκτό όταν χρησιμοποιείται στις προβλεπόμενες περιοχές, αλλά μπορεί να είναι αισθητή στα σπίτια.

Διαθέτε συστήματα αρωματισμού για οικιακή χρήση;

Όχι προς το παρόν, ωστόσο, εργαζόμαστε σε μια σειρά προϊόντων ειδικά για τον αρωματισμό Λίγων τετραγωνικών και σπιτιών. Παρακαλούμε εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να ειδοποιηθείτε όταν τα οικιακά προϊόντα μας είναι έτοιμα.

Που παράγονται τα αρώματα σας;

Η συλλογή αρωμάτων μας αναπτύχθηκε από κορυφαίους αρωματοποιούς και παράγεται σε έναν από τους καλύτερους οίκους αρωμάτων στον κόσμο, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Η συλλογή αρωμάτων μας έχει σχεδιαστεί και παράγεται αποκλειστικά για την SCENT :: LINQ. Ολόκληρη η συλλογή μας συμμορφώνεται και υπερβαίνει όλες τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ. Τα πιστοποιητικά IFRA (International Fragrance Association), οι λίστες αλλεργιογόνων και το SDS (δελτία δεδομένων ασφαλείας) διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Talk To Us

Recent News

Η SCENT LINQ αρωματίζει τον όμιλο Εlectra Hotels & Resorts

Η SCENT LINQ αρωματίζει τον όμιλο Εlectra Hotels & Resorts Ο όμιλος Elecra Hotels έχοντας αξιολογήσει τα πλεονεκήματα που μπορεί να προσφέρει ο αρωματισμός υψηλού επιπέδου, εχει αναθέσει στην SCENT LINQ την τοποθέτηση εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού στους χώρους όλων των ξενοδοχείων τους, Τα συστήματα αυτά λειτουργούν με το χαρακτηριστικό άρωμα “υπογραφής”που έχουν επιλέξει. Έτσι οι πελάτες τους απολαμβάνουν την […]

Read More

MAT FASHION

Η SCENT LINQ αρωματίζει την mat.fashion   Καθώς η μόδα είναι συνυφασμένη με τον αρωματισμό, η Scent Linq δημιούργησε για την εταιρεία ρούχων mat. fashion μια αρωματική ταυτότητα με νότες από λευκά λουλούδια, κεχριμπάρι, κέδρο, εσπεριδοειδή και λευκά λουλούδια, όλα συνδυασμένα εξαιρετικά για να προσφέρουν μια μοναδική αρωματική εμπειρία στους πελάτες. Η εταιρεία mat. fashion […]

Read More

Στις ημέρες μας που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στις διαδικτυακές αγορές, είναι απαραίτητο η εμπειρία που προσφέρεται στους πελάτες όταν επισκέπτονται ένα κατάστημα να είναι μοναδική. Σε συνδυασμό με άλλες πρακτικές του μάρκετινγκ, το αρωματικό μάρκετινγκ εξελίσσεται σε ένα νέο δυναμικό εργαλείο πωλήσεων, καθώς οι επιχειρήσεις ανακαλύπτουν το ρόλο του αρώματος στην προσπάθειά τους […]

Read More