Κατηγορίες Πελατών

Αρωματισμός Γραφείων

Αρωματισμός Γραφείων

Γνωρίζετε ότι ο αρωματισμός του γραφείου σας είναι ένας τρόπος να αυξηθεί η αποδοτικότητα των εργαζομένων;

Πως μπορεί το άρωμα να αυξήσει την παραγωγικότητά μας. . .

 

Τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι πολυεθνικές εταιρίες που μέσα από τον αρωματισμό επενδύουν στη δημιουργία ενός ευχάριστου χώρου εργασίας που ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη συγκέντρωση των υπαλλήλων τους αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους.
Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε εργαζόμενους το 93% συμφωνεί οτι ένα γραφείο με ευχάριστο άρωμα αυξάνει τη διάθεσή τους για δουλειά κάνοντας τους παράλληλα να θέλουν να παραμείνουν παραπάνω στο χώρο εργασίας. Απο την άλλη πλευρά το 98% θεωρεί οτι μια δυσάρεστη μυρωδιά έχει αντίκτυπο στην απόδοσή και τη συμπεριφορά τους. Επιπλέον, το 35% των επισκεπτών δηλώνει οτι ο αρωματισμός είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί μπαίνοντας σε ένα χώρο.
Ποιο είναι λοιπόν το ιδανικότερο άρωμα για την αύξηση των επιπέδων παραγωγικότητας;
Ξεκινώντας με τα αρώματα εσπεριδοειδών, οι επιλογές είναι πολλές: Με το πορτοκάλι μειώνεται το άγχος, το γκρειπ φρουτ ανακουφίζει την πνευματική εξάντληση και το λεμόνι βελτιώνει τη διάθεση και αναζωογονεί.
Το γιασεμί έχει χαλαρωτικές ιδιότητες αποβάλλοντας τα νεύρα και την ένταση που προκύπτουν ύστερα απο την έντονη πίεση στο εργασιακό περιβάλλον.
Η λεβάντα επίσης βοηθά στη μείωση του άγχους.
Η κανέλλα δρα ως τονωτικό του εγκεφάλου ενώ βελτιώνει και την ικανότητα απομνημόνευσης.
Τέλος η μέντα δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας βοηθώντας στη συγκέντρωση και την τόνωση του μυαλού.
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ατμόσφαιρα στο γραφείο σας;

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας