Αρωματικά Χώρου

Αρωματικά χώρου για την προώθηση της αρωματικής σας ταυτότητας

helping brands find their soul  

Για την ολοκλήρωση της αρωματικής σας ταυτότητας η SCENT::LINQ σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το άρωμα σας στα δωμάτια και στους βοηθητικούς χώρους σε μορφή spray δωματίων και αρωματικών με sticks.

SCENT::LINQ Reed Diffuser 100 / 120 ml

SCENT::LINQ Reed Diffuser 100 ml / 120 mlAρωματικά χώρου σε φιάλες με Sticks. Είναι κατάλληλα για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρων έως και 100 τ.μ. με το άρωμα υπογραφής σας. Διατίθενται σε γυάλινες φιάλες και έχετε επιλογή από συσκευασίες των 100 ml και 120 ml., με χρυσό η ασημένιο βιδωτό πώμα.Συνοδεύονται από 8 sticks και διαρκούν έως 5 μήνες ανάλογα με τον αριθμό των sticks που θα χρησιμοποιηθούν στη φιάλη.

SCENT::LINQ Reed Diffuser 250 ml

SCENT:;LINQ Reed Diffuser 250 ml.Aρωματικά χώρου σε φιάλες με Sticks. Είναι κατάλληλα για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρων έως και 80 τ.μ. με το άρωμα υπογραφής σας. Διατίθενται σε γυάλινη φιάλη των 250 ml, με χρυσό η ασημένιο βιδωτό πώμα.Συνοδεύονται από 8 sticks και διαρκούν έως 5 μήνες ανάλογα με τον αριθμό των sticks που θα χρησιμοποιηθούν στη φιάλη.

SCENT::LINQ Room Sprays

Αρωματικά σπρέι δωματίων Είναι κατάλληλα για τον αρωματισμό των δωματίων με το άρωμα του ξενοδοχείου μεταξύ αναχώρησης και άφιξης των επισκεπτών. Μεταφέρουν στα δωμάτια την ίδια αρωματική εμπειρία που δέχεται ο επισκέπτης μπαίνοντας στο ξενοδοχείο Το προϊόν εξασφαλίζει με 2 έως 3 ψεκασμούς το επιθυμητό αρωματικό αποτέλεσμα.Τα Housekeeping Room Sprays διατίθενται σε πλαστικές φιάλες των 200 ml. με αντλία ψεκασμού spray mist, που λειτουργεί χωρίς προωθητικά αέρια και έρχονται σε συσκευασία των 10 φιαλών.

SCENT::LINQ Signature Scented Candles

Το κερί είναι 200 γραμμαρίων από 100% φυτικό μείγμα για την καλύτερη διάχυση του αρώματος. Διαθέτει βαμβακερό φυτίλι και έχει διάρκεια καύσης 40 ωρών. Συνοδεύεται με πλαστικοποιημένο χάρτινο κουτί 300 γραμμαρίων, οδηγίες ασφαλείας και ορθής καύσης.Τα αρωματικά κεριά προσφέρονται με το άρωμα της επιλογής σας με δυνατότητα εκτύπωσης του ποτηριού και του κουτιού με τα δικά σας λογότυπα.

Προωθήστε την Αρωματική σας Ταυτότητα...

Η σειρά προϊόντων SCENT::LINQ EXCLUSIVE δημιουργείται ειδικά για εσάς με το άρωμα που έχετε επιλέξει.Έχουν εξαιρετικό αρωματικό αποτέλεσμα και μπορούν να καλύψουν χώρους όπου δεν είναι πρακτικός ο αρωματισμός με μηχανήματα. Το προϊόν μπορεί να μεταπωληθεί στους πελάτες που θέλουν να πάρουν μαζί τους το άρωμα της επιχείρησης σας.