Κατηγορίες Πελατών

Αρωματισμός Εκθέσεων

Αρωματισμός Εκθέσεων

Με την ταχεία εισβολή του ηλεκτρονικού εμπορίου, τα καταστήματα και οι εκθεσιακοί χώροι χρειάζονται πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να ανταπεξέλθουν στον αναταγωνισμό.

Η ψηφιακή κάλυψη των αναγκών μας μπορεί να έχει γίνει γρηγορότερη και ευκολότερη, επιτρέποντας μας να διατηρούμε τον έλεγχο, αλλά σαν ανθρώπινα όντα χρειαζόμαστε και μια συναισθηματική ικανοποίηση που δεν καλύπτεται πραγματοποιώντας αγορές μέσω διαδικτύου.

Αφήστε μας να σας δείξουμε…

Οι εκθέσεις αυτοκινήτων, τα μεσιτικά γραφεία και πολλοί άλλοι εσωτερικοί χώροι έχουν επιλέξει αρώματα από τη συλλογή αρωματισμού και τις υπηρεσίες αρωματισμού μας.

Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια δωρεάν επίδειξη και να λάβετε τα δείγματα των αρωμάτων μας.

Οι επωνυμίες βασίζονται σε συναισθήματα που σχετίζονται με τα προϊόντα τους. Για αυτό νιώθουμε ότι το άρωμα είναι τόσο σημαντικό όταν δημιουργείτε εμπειρίες που συνδέουν τον πελάτη με την επωνυμία της επιχείρησης σας.

Το άρωμα ως αναλογικό εργαλείο του μάρκετινγκ…

Το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό εργαλείο είναι αυτό που οι πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου δεν μπορούν να αντιγράψουν: Να προσεγγίσουν δηλαδή την ανθρώπινη διάσταση των αγοραστών μέσω των πέντε αισθήσεών τους και ναι, η αίσθηση της όσφρησης είναι η ισχυρότερη από όλες τις πέντε αισθήσεις.

Έτσι, οι φυσικοί χώροι θα πρέπει να υπερέχουν με αισθητηριακό σχεδιασμό με διαφορετικούς τρόπους από τα διαδικτυακά καταστήματα. Πρέπει να προσφέρουν αυτό που ο ψηφιακός κόσμος δεν μπορεί.

Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την αντίληψη της εικόνας του προϊόντος και της επωνυμίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε την ομάδα μας να σας προγραμματίσει μια παρουσίαση αμέσως…

Η μοναδικά σχεδιασμένη συλλογή των εκλεκτών αρωμάτων μας σε συνδυασμό με τις  επαγγελματικές υπηρεσίες αρωματισμού, προσφέρουν ένα αξέχαστο αρωματικό περιβάλλον και αυξημένο κύρος σε πολλές εκθέσεις ανά τον κόσμο.

Δημιουργήστε κάτι ξεχωριστό και κάντε την διαφορά…

Οι υπηρεσίες αρωματισμού, σε συνδυασμό με τα εκλεκτά αρώματα μας, συμβάλλουν στην δημιουργία αξέχαστων αρωματικών εμπειριών και στην ενίσχυση του κύρους της επωνυμίας σας.

Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την συναισθηματική σύνδεση μέσω αρωμάτων που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την επιχείρηση σας και την επωνυμία σας.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας