Υπηρεσίες Αρωματισμού

Δημιουργήστε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες με τον αρωματισμό του χώρου σας

Η SCENT::LINQ είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες αρωματισμού στον κόσμο που σχεδιάζει αρώματα υψηλών προδιαγραφών και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αρωματισμού, αναβαθμίζοντας την αισθητική εσωτερικών χώρων μέσω της ποιότητας της ατμόσφαιρας.

Η πρωτοποριακή και πατενταρισμένη τεχνολογία μικρό-διάχυσης των μηχανημάτων μας, σε συνδυασμό με την εξαιρετική συλλογή των αρωμάτων μας, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου αξιόπιστες λύσεις αρωματισμού που παρέχονται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλεια αρωμάτων και περιβάλλον

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας των αρωμάτων μας υπερβαίνουν όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας και ασφάλειας. Τα αρώματά μας διατίθενται μόνο σε ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια και συσκευάζονται σε κουτιά από χαρτόνι kraft που προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

 

Σύνδεση
Κατανόηση
Παρουσίαση
Δέσμευση

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας δίνουν προτεραιότητα στην σχέση που θα δημιουργήσουν με τους πελάτες μας και μέσω διαλόγου με αυτούς να εντοπίσουν τις ανάγκες αρωματισμού των χώρων τους.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών συνεργάζεται στενά μαζί σας για να καθορίσει τη σωστή λύση αρωματισμού ειδικά για την επιχείρησή σας και για κάθε έναν από τους χώρους σας. Η τεχνική αξιολόγηση και η περιήγηση στις εγκαταστάσεις σας είναι τα πρώτα βήματα που κάνουμε. Στη συνέχεια αφού προσδιορίσουμε ποια είναι η ιδανική λύση, τότε το επόμενο βήμα είναι να σας δείξουμε στην πράξη το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Οι σύμβουλοι μας επικεντρώνονται σε ένα και μόνο πράγμα: να κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας και να σας κρατήσουν ευχαριστημένους για τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και δημοσίων σχέσεων υπερηφανεύεται για τον γρήγορο χρόνο απόκρισης και τις δεξιότητες επικοινωνίας. Είναι στο DNA μας να ανταποκρινόμαστε γρήγορα!

Συστήματα Αρωματισμού

MDX250


Αυτόνομο σύστημα αρωματισμού χώρων

Αρωματισμός εσωτερικών χώρων όπου η σύνδεση με τον κεντρικό κλιματισμό δεν είναι πρακτική.

HVAC 1000


Κεντρικό σύστημα αρωματισμού χώρων

Κατάλληλο για τον αρωματισμό μεγάλων εσωτερικών χώρων μεσω συνδεσής στον κεντρικό κλιματισμό.

MDW250 SET


Δορυφορικό σύστημα αρωματισμού χώρων

Αρωματισμός εσωτερικών χώρων όπου η σύνδεση με τον κεντρικό κλιματισμό δεν είναι πρακτική. Κατάλληλο για χώρους που απαιτείται αρωματισμός σε περισσότερα σημεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας