Περήφανη συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με την AEK F.C.

Οι 32.000 οπαδοί της που κατέκλυσαν την Αγιά Σοφιά – Opap Arena και το ενάμισι και πλέον εκατομμύριο που παρακολούθησαν τηλεοπτικά την περασμένη Παρασκευή τη γιορτή των εγκαινίων του γηπέδου, διαπίστωσαν με απέραντη αγαλλίαση ότι επιτέλους έχουν και ομάδα και γήπεδο.

Για την ακρίβεια η ΑΕΚ απέκτησε όχι απλά ένα γήπεδο, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Το γήπεδο που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, αποτελεί ιστορικό μνημείο που αντιπροσωπεύει με εντυπωσιακό τρόπο την ιστορία και τις καταβολές του συλλόγου. Μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση, που προσφέρει τη δυνατότητα στους οπαδούς της να απολαμβάνουν τα παιχνίδια της ομάδας κάτω από άριστες συνθήκες.

Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τους χώρους υποδοχής και τις σουίτες VIP με ένα μοναδικό άρωμα με έντονα στοιχεία ανατολής που συνδέεται με την ιστορία της ΑΕΚ. 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας