Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2008 και σταδιακά η SCENT::LINQ εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές εταιρείες αρωματισμού στον κόσμο.

Ολοκληρωμένες λύσεις αρωματισμού – όχι απλώς εξαιρετικά προϊόντα…

Η SCENT::LINQ  είναι  μια από τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικού αρωματισμού στον κόσμο με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.  Στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται από το αεροδρόμιο JFK στην Νέα Υόρκη  και το ξενοδοχείο Four Seasons στη Γενεύη, έως  τον ουρανοξύστη Διεθνούς εμπορίου ICC στο Χονγκ Κονγκ, το ξενοδοχείο Caesars Palace στο Las Vegas, όπως και μεγάλοι ξενοδοχειακοί και εμπορικοί όμιλοι στην Ελλάδα. Επίσης πολλές παγκόσμιες αλυσίδες καταστημάτων όπως η Tommy Hilfiger, η Calvin Clein, η Burberry’s και η Cacharel.

Συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο παραγωγό αρωμάτων στον κόσμο, τον όμιλο GIVAUDAN, για να καλύψουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας προσφέροντας επιλογή από 170 μοναδικούς κωδικούς αρωμάτων τα οποία συνοδεύονται από όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ασφαλείας (ΙFRA Conformity Certificate, Safety Data Sheet, Allergens Certificate).

Παίρνουμε πολύ σοβαρά το κάθε βήμα στην δημιουργία των προϊόντων μας και είμαστε περήφανοι για την μοναδική τεχνική υποστήριξη που  προσφέρουμε στους πελάτες μας για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αρωματισμού.

Η εξελιγμένη σειρά των μηχανήματων μας, που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στα δικά μας εργοστάσια, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των αρωμάτων μας και την φιλοσοφία της ολοκληρωμένης υπηρεσίας που προσφέρουμε, μας καθιστούν μοναδική επιλογή παγκοσμίως για πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων και καταστημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mια νέα προσέγγιση
σε μια κοινή μας
αίσθηση...

Πριν από μερικές δεκαετίες, οι αρχιτέκτονες έβλεπαν τον φωτισμό ενός χώρου σαν πολυτέλεια. Σήμερα είναι ένα κεντρικό στοιχείο διακόσμησης. Ο αρωματισμός στις μέρες μας αποτελεί την νέα τάση στην ανάδειξη της αισθητικής εσωτερικών χώρων. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του ποιοτικού αρώματος σαν ένα σημαντικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης. Η έμπειρη συμβουλευτική ομάδα μας εξειδικεύεται στην εύρεση της ιδανικής λύσης για κάθε πελάτη.

Στόχος μας είναι να συνδέσουμε συναισθήματα και αναμνήσεις που είναι κρυμμένες βαθιά στο οσφρητικό αρχείο του υποσυνειδήτου μας μέσω πιο άμεσης και ισχυρής αίσθησης μας, της όσφρησης με την βοήθεια της της εξαιρετικής σειράς των αρωμάτων μας.

“Οι marketers επίσης αγαπούν την όσφρηση καθώς είναι η ειναι πιο στενά συνδεδεμένη αίσθηση με τα συναισθήματα, είπε η Rachel Herz, καθηγήτρια στο Brown University του Rhode Island, εξειδικευμένη στον τομέα σύνδεσης οσφρητικής γνώσης και συναισθημάτων..

Ανακαλύψτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες σας μέσω του αρωματισμού και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας