Νέα εποχή για το Makedonia Palace

Ξεκίνησε τη Δευτέρα,1η Μαΐου 2017, όπως ήταν προγραμματισμένο, η λειτουργία του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εντατικές εργασίες ανακαίνισής του που διήρκεσαν ένα έτος.

Το φιλόδοξο πρόγραμμα ανακαίνισης, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του ιστορικου ξενοδοχειου, αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα μεγαλύτερα στον ελληνικό τουρισμό, ξεπέρασε τα 20 εκατ. Ευρώ.

Το Makedonia Palace είναι ταυτισμένο με την πόλη της Θεσσαλονίκης και στόχος της ανακαινησης ήταν να του δοθεί μια νέα πνοή, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητα του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, μέσα από την αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων του.

Η SCENT LINQ Pro ανελαβε το έργο της δημιουργίας της αρωματικής ταυτότητας του Makedonia Palace. Ενα χαρακτηριστικό άρωμα υπογραφής, ειδικά επιλεγμένο για το ύφος και την τοποθεσία του ξενοδοχείου, διαχέεται μέσω του κεντρικού συστήματος κλιματισμού αρωματίζοντας τους χώρους υποδοχής και τους συνεδριακούς χώρους.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας