Αποδοτικότητα από το Σωστό Άρωμα

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στον μέσο καταναλωτή. Το να τους προκαλέσεις το ενδιαφέρον είναι μόνο μία από τις στρατηγικές όταν πρόκειται για επιτυχημένες προσπάθειες branding. Ο αρωματισμός είναι μια στρατηγική εξαιρετικά αποδοτική σε ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής και διάφορες εμπορικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια διαδικασία διάχυσης ενός ευχάριστου αρώματος που συνδέεται με την ατμόσφαιρα ενός συγκεκριμένου χώρου ή μιας μάρκας.

Ορισμένες αλυσίδες καταστημάτων και ξενοδοχείων χρησιμοποιούν τον αρωματισμό για να προσελκύσουν ένα κοινό ή έναν πελάτη. Αυτή η μορφή του αρωματικού μάρκετινγκ συνδέεται συχνά με μια στοχευμένη αγορά και λειτουργεί για να τους προσεγγίσει. Οι πελάτες εξοικειώνονται  με το περιβάλλον του brand  χάρει στην μυρωδιά που συνδέεται με αυτό. Οι λύσεις μας είναι αποτελεσματικές σε οποιονδήποτε επιχειρηματικό ή εργασιακό χώρο με στόχο την επίτευξη αρωματικού branding.

Πολλοί ειδικοί του κλάδου που κατανοούν την αποδοτικότητα που μπορεί να προσφέρει το αρωματικό μάρκετινγκ προωθούν τα πλεονεκτήματα του. Είναι ένας τρόπος για μια επιχείρηση να κάνει περισσότερα με την αξιοποίηση της χρήσης μιας ευχάριστης μυρωδιάς. Είναι μια στρατηγική που παίρνει την αίσθηση της όσφρησης και δημιουργεί ένα άρωμα υπογραφής που σχετίζεται στο μυαλό των πελατών με την συγκεκριμένη επιχείρηση . Η χρήση των επαγγελματικών μας λύσεων αρωματισμού είναι ένας τρόπος να γίνει αναγνωρίσιμη η επωνυμία σας και να επεκταθεί η εμβέλεια της εταιρείας σας.

Δημιουργώντας μια εξαιρετική ταυτότητα

Δεν χρειάζεται να διαθέτετε μεγάλη εμπορική αλυσίδα για να επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές λύσεις αρωματισμού. Η μέθοδός μας είναι χρήσιμη όσον αφορά τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ταυτότητας στον τομέα ή το χώρο που δραστηριοποιείστε. Οι εκθέσεις αυτοκινήτων, τα κτίρια γραφείων και τα καταστήματα επίπλων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αρωματισμό στις στρατηγικές μάρκετινγκ που ακολουθούν. Το άρωμα στα καταστήματα λιανικής, για παράδειγμα, είναι κάτι που περιμένουν να έχετε νέοι αλλά και τακτικοί πελάτες. Το άρωμα γίνεται τότε ένα αποδοτικό μέσο της ταυτότητας σας

Δημιουργώντας την Ικανοποίηση των Πελατών

Δεν έχει σημασία αν η αποδοτικότητα επιδιώκεται μέσω αρωματισμού ενός ξενοδοχειου ή  των καταστημάτων λιανικής. Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον όπου οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Υπάρχουν περισσότερα σε αυτήν τη διαδικασία από  την παροχή καλής εξυπηρέτησης στους πελάτες. Οι πελάτες θυμούνται την εμπειρία τους και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο αρωματισμός είναι χρήσιμος. Κορυφαία ξενοδοχεία, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, έχουν ανακαλύψει γιατί οι λύσεις μας βελτιώνουν την εικόνα της επιχείρησης, τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών τους.

Βελτίωση της συμπεριφοράς των επισκεπτών

Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της συμπεριφοράς των ανθρώπων και των θετικών οσμών. Σύμφωνα με την State Industrial, οι ευχάριστες μυρωδιές έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν την ευτυχία και τη συμπεριφορά. Η χρήση των λύσεων αρωματισμού μας, βοηθά στη δημιουργία κάλων σχέσεων με τους πελάτες  και τους επισκέπτες σας. Αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να κατευθύνετε τις λειτουργίες σε ένα περιβάλλον η σε έναν χώρο. Το σωστό άρωμα μπορεί να είναι αποτελεσματικό καθώς σχετίζεται με την ενίσχυση του κάθε brand.

Αξιοποίηση της επιστήμης των αρωμάτων

Υπάρχουν πραγματικά επιστημονικά δεδομένα που σχετίζονται με το αρωματικό μάρκετινγκ για  επιχειρήσεις και εταιρείες. Το Fortune, μια δημοφιλής πηγή, δηλώνει ότι η ίδια η μυρωδιά μπορεί να αλλάξει τις εμπειρίες μας. Αυτό έχει να κάνει με το πώς οι πελάτες και οι καταναλωτές δεν βλέπουν  μόνο την άποψη τους τους. Οι προσπάθειες αρωματισμού παίζουν ρόλο στον τρόπο προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών. Οι πωλήσεις και η δημοτικότητα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με τη χρήση των λύσεων που παρέχουμε σε αυτόν τον τομέα. Η επιστήμη πίσω από τον αρωματισμό δείχνει ότι αν κάτι μυρίζει καλά, εμπνεόμαστε να το αγοράζουμε και να το κάνουμε αυτό πιο συχνά. Ακόμα και το άρωμα στα καζίνο μπορεί να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο με τους παίκτες και τους επισκέπτες.

Εναρμόνιση με το Brand Decor

Οι διευθυντές λιανικής, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι διευθυντές μάρκετινγκ αναζητούν τρόπους για απευθείας προώθηση των προϊόντων στο μελλοντικό κοινό τους. Αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει όταν το κοινό αυτό έρχεται να επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα. Με τις λύσεις αρωματισμού μπορείτε να προσελκύσετε ένα άτομο με ένα ευχάριστο άρωμα. Πολλές μάρκες επίσης επιλέγουν οπτικά μέσα που εναρμονίζονται με ένα άρωμα. Αυτά δημιουργούν μια στρατηγική που συνδέεται στενά με την αναγνωρησιμότητα του brand.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις μας για άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας. Μέσω της σωστής επιλογής αρώματος είναι δυνατή η σύνδεση με τα συναισθήματά τους. Αυτός είναι ένας παραγωγικός τρόπος για να ξεκινήσετε άμεσα καμπάνιες μάρκετινγκ στον χώρο σας και να δημιουργήσετε σχέσεις με τους επισκέπτες. Όσοι έρχονται στο φυσικό κατάστημα ή το γραφείο σας θα συσχετίσουν το άρωμα υπογραφής σας με αυτό που κάνετε ή παρέχετε. Πολλοί ηγέτες εταιρειών θεωρούν αυτό το είδος προσέγγισης μάρκετινγκ σαν μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην επιτυχία τους για τώρα και το μέλλον.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε μια παρουσίαση σήμερα και ξεκινήστε την στρατηγική μάρκετινγκ που θα δημιουργήσει μια πραγματική σύνδεση με το κοινό σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε το σωστό άρωμα που θα επηρεάσετε θετικά το brand και την επιχείρησή σας. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσετε την ταυτότητά σας με έναν μοναδικό και αποδοτικό τρόπο.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας