Συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με τα ELLA RESORTS στην Ρόδο

Η SCENT::LINQ Pro ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού συνεργασία με τα ELLA RESORTS στην Ρόδο, που αποτελούν έναν μικρό παράδεισο με ταυτότητα, υψηλή αισθητική και σύγχρονες ανέσεις.

Με το Helea Family Beach Resort, να προσανατολίζεται κυρίως σε οικογένειες με παιδιά και το Elissa Lifestyle Resort, να απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια, τα ELLA RESORTS ήρθαν για να γίνουν η πρώτη επιλογή για ταξιδιώτες κάθε ηλικίας και τρόπου ζωής που αγαπούν την ποιότητα και τις μοναδικές στιγμές.

Τα ELLA RESORTS έχουν επιλέξει να προβάλλουν τη γνήσια παράδοση της χώρας δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ελκυστικό και ταυτόχρονα αυθεντικό τρόπο προσέγγισης, καθώς επενδύουν στην ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με τις τοπικές κοινότητες.

H SCENT::LINQ Pro έχει δημιουργήσει για το κάθε ξενοδοχείο το δικό του ξεχωριστό άρωμα, συμβάλλοντας στο  να μετατρέψει τις διακοπές του κάθε επισκέπτη σε μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας