H SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το θρυλικό ξενοδοχείο ON Residence

Το ON Residence καλωσορίζει τους πελάτες του αρωματίζοντας τους χώρους του με ένα μοναδικό άρωμα που διαχέεται από τα επαγγελματικά συστήματα αρωματισμού της SCENT::LINQ Pro.

Στο τέλος Απριλίου άνοιξε τις πόρτες του έπειτα από 30 περίπου χρόνια το εμβληματικό ξενοδοχείο Όλυμπος Νάουσα. Το  ξενοδοχείο αποτελεί ένα ιστορικό τοπόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, και επιστρέφει πιο όμορφο από ποτέ, για να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία και για τον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στη χώρα μας.

Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο με θέα στον Θερμαϊκό βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Αριστοτέλους. Πήρε το όνομα του από το ιστορικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα», το οποίο επιστρέφει στην παραλία της Θεσσαλονίκης 28 χρόνια μετά, αναβιώνοντας την αίγλη και την πολυτέλεια μίας άλλης εποχής, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και τις ανέσεις του σήμερα.

Το ΟΝ Residence και το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα δεν είναι απλά ένα πολυτελές ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο. Είναι μία αναβίωση ενός μνημείου με τεράστια ιστορία, μία προσφορά για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.  Αποτελείται από 7 ορόφους, 60 δωμάτια υπέροχου design, το ιστορικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα», το cocktail bar Tiger Loop, εσωτερική καταπράσινη αυλή, σύγχρονο γυμναστήριο, αλλά και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας