Το καταστήματα JD Sports στην Ελλάδα αρωματίζονται από την SCENT::LINQ Pro!

Το JD Athens καλωσορίζει τους πελάτες με ένα μοναδικό άρωμα της SCENT::LINQ Pro ειδικά σχεδιασμένο για ένα χώρο δυναμικό, νεανικό και αθλητικό.

Η μεγάλη ιστορία και επιτυχία του βρετανικού ομίλου JD είναι γνωστή και επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι δραστηριοποιείται στα μεγαλύτερα σημεία πώλησης παγκοσμίως και απαριθμεί περισσότερα από 3.400 καταστήματα σε 32 χώρες!

Το πρώτο κατάστημα JD Sports στην Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στο Smart Park. Οι λάτρεις του αθλητισμού και του street fashion έχουν πλέον ένα μοναδικό χώρο που γίνεται ο δικός τους “παράδεισος”.

Στο κατάστημα είναι διαθέσιμα exclusive προϊόντα των μεγαλύτερων sports brands του κόσμου που δημιουργούνται αποκλειστικά για την JD, μοναδικές συλλογές από brands που ελέγχει η βρετανική αλυσίδα, καθώς και ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί σε sneakers και street fashion.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας