Συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με το THE DOLLI του ομίλου Grecotel στην Αθήνα

Για να ενισχύσει την μοναδική αισθητική του ταυτότητα και την ποιότητα της φιλοξενίας που προσφέρει, το THE DOLLI σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro επέλεξε για τους χώρους του ξενοδοχείου ένα ιδιαίτερο άρωμα που γοητεύει τους πελάτες και αφήνει το δικό του αυθεντικό αποτύπωμα.

Οι συντάκτες του Condé Nast Traveler επέλεξαν το ΤΗΕ DOLLI ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Αθήνα, και ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Ελαβε επίσης και την 2η θέση στην κατηγορία Best Ηotels in Greece, συγκαταλέγοντας το σε μια εκλεκτή λίστα ξενοδοχείων παγκοσμίως και καθιστώντας το ως ένα επιδραστικό διεθνές σημείο αναφοράς.

Με σήμα κατατεθέν την ομορφότερη θέα στην Αθήνα, το ΤΗΕ DOLLI αγκαλιάζει ανεμπόδιστα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ατενίζει σε απόσταση αναπνοής την Πλάκα και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία.

Ο επισκέπτης του THE DOLLI συναντά και ανακαλύπτει μια μοναδική σύνθεση σπάνιων έργων τέχνης και αυθεντικών, συλλεκτικών αντικειμένων design, και βιώνει τη μοναδική εμπειρία ενός ‘Hotel to Live’ όπως είναι η υπογραφή του.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας