Συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με το το MAKRIS Athens by DOMES

Η SCENT::LINQ Pro, επεκτείνει την άψογη συνεργασία της με τον όμιλο Domes Resorts, με τον αρωματισμό του Makris Athens Restaurant, που ανοίγει τις πόρτες του στις 23 Σεπτεμβρίου, παρέχοντας στο εστιατόριο ένα ολοκληρωμένο σύστημα αρωματισμού χώρου. Ο στόχος είναι να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών του MΑKRIS, κάνοντας το περιβάλλον ακόμα πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό.

Το MAKRIS ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι το 2018, στο ξενοδοχείο Domes Miramare στην Κέρκυρα και συνέχισε τη βραβευμένη πορεία του σε άλλους προορισμούς και ξενοδοχεία του ομίλου Domes Resorts. Σήμερα στεγάζεται σε ένα καλαίσθητο χώρο στην Αθήνα, στο ιστορικό Θησείο, απέναντι από την αρχαία αγορά και την Ακρόπολη.

Το design του εσωτερικού χώρου έχει διαφυλάξει την αρχαία κληρονομιά που φέρει το ιστορικό κτίριο και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσουν οι πελάτες μία μοναδική εμπειρία γαστρονομίας και αυθεντικής φιλοξενίας.

Αν ψάχνετε μια μοναδική και αξέχαστη γευστική εμπειρία στην Αθήνα, το Makris Athens Restaurant είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Με την πρωτοποριακή κουζίνα, το όμορφο περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση,  σίγουρα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας