Συνεργασία της SCENT::LINQ Pro με την D-MARIN

H SCENT::LINQ Pro έχει δημιουργήσει για τις μαρίνες  της D-Marin στην Ελλάδα και το εξωτερικό μια ιδιαίτερη αρωματική ταυτότητα που καλωσορίζει τους επισκέπτες που μπαίνουν στους χώρους των κτηρίων της , αναβαθμίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο αλλά ταυτόχρονα αποτυπώνοντας στο μυαλό τους την  εταιρική της ταυτότητα.

Η D-Marin, η επιλογή των Premium μαρίνων, ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Ανάμεσα στις τρεις πολυτελείς μαρίνες που διαχειρίζεται η D-Marin στην Ελλάδα (Ζέα, Γουβιά, Λευκάδα) έχει επίσης αναλάβει μαρίνες στην Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή ξεχωριστών εμπειριών yachting, προσφέροντας εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας και υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης των πελατών και των επιχειρηματικών εταίρων της.

Φέτος απονεμήθηκε σε δεκατέσσερις μαρίνες του Ομίλου D-Marin το βραβείο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία», αποτελώντας μία ακόμη αναγνώριση της δέσμευσης του Ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας