Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection

Το MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro, καλωσορίζει τους πελάτες του αρωματίζοντας τους χώρους του με ένα γλυκό – ξυλώδες άρωμα υψηλής ποιότητας δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς και αισιοδοξίας.
Στις 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πολυτελούς ξενοδοχείου, MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.
Το MonAsty Thessaloniki, βρίσκεται στην πιο κεντρική γειτονιά της πόλης, δίπλα στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους, και σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό κόλπο. Ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η μοναδική διακόσμηση στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την ιστορία της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικό κέντρο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας με την κοσμοπολίτικη κομψότητα και ζωντάνια του παρόντος.
Τo εστιατόριο Botargo και το all-day gastrobar Samite Lounge στο ισόγειο του ξενοδοχείου, ανοιχτό για τους πελάτες αλλά και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ανεβάζουν τον πήχη της γαστρονομικής σκηνής και της διασκέδασης, ενώ το καλοκαίρι στο roof top θα λειτουργεί πισίνα, και το 360 view bar Ennea.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας