Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το Domes Zeen Χανιά

Η SCENT::LINQ  Pro σε συνεργασία με το Domes Zeen Chania δημιούργησε την ιδιαίτερη αρωματική ατμόσφαιρα που καλωσορίζει τους επισκέπτες στους χώρους αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου με το ξεχωριστό άρωμα υπογραφής των Domes Resorts.

Το Domes Zeen Chania, το νέο απόκτημα της Domes Resorts, είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο φωλιασμένο σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα ζεστό, μοντέρνο σκηνικό σε γήινους τόνους που δένει τέλεια με το περιβάλλον του. Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αποτελεί ένα μοναδικό ξενοδοχείο λόγω του απαράμιλου στυλ και της φιλοσοφίας του.

Πολλά απο τα δωμάτια διαθέτουν  ιδιωτικές πισίνες, ενώ το εστιατόριο και το μπαρ προσομοιάζουν στην ατμόσφαιρα ενός κλαμπ μιας τροπικής παραλίας, με την κουζίνα να είναι ανοιχτή προς το κοινό όλη την ημέρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τοπικές νοστιμιές.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας