Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το Curio Collection by Hilton – Royal Senses Resort Crete

Το πρώτο HILTON της Κρήτης αρωματίζεται από την SCENT::LINQ Pro

 

 

Η SCENT::LINQ Pro σε συνεργασία με την Curio Collection by Hilton  έχει δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για αυτό το ξενοδοχείο. Μοναδικά αρώματα διαχέονται διακριτικά στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού προσφέροντας στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία.

Η Curio Collection by Hilton έχει πάνω από 90 μοναδικά ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν επιλεχτεί προσεκτικά με βάση τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton φέρνει κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με την πολυτέλεια και τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και το design για να χαράξει τον δικό του δρόμο  στην ελληνική φιλοξενία.

Το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο προσφέρει, μεταξύ άλλων, δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του γραφικού Ρεθύμνου, με ιδανικό καιρό όλο το χρόνο και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το νησί. Το Royal Senses Resort Crete είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα ανήκει στην εκπληκτική συλλογή από ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας