Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει το ανανεωμένο Grand Hyatt Athens

Η SCENT LINQ Pro σε συνεργασία με το Grand Hyatt Athens δημιούργησαν μια νέα μοναδική αρωματική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών και κάνοντας την παραμονή τους αξέχαστη.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει για το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens καθώς με την νέα ανάπλαση που διήρκησε δύο χρόνια αποτελεί πια το μεγαλύτερο Grand Hyatt της Ευρώπης.

Κάθε ξενοδοχείο Grand Hyatt είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει το δικό του ξεχωριστό περιβάλλον, αποτελώντας παράλληλα ένα κομβικό σημείο για  ταξιδιώτες και  Αθηναίους.

Η δωρική και με αιχμές πρόσοψη του νέου κτιρίου έχει τη δική της αυτονομία και δυναμική και ήρθε να συμπληρώσει διακριτά εκείνη του αρχικού κτίσματος.

Το interior design που φέρει την υπογραφή του studio MKV Design ακολουθεί τη γραμμή της μοντέρνας κομψότητας, της αφαιρετικής πολυτέλειας, με υλικά και μοτίβα που συχνά παραπέμπουν στην κλασική Ελλάδα.

 

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας