Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει τα καταστήματα της GAP

Η SCENT::LINQ Pro αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της GAP διαχέοντας στους χώρους των καταστημάτων της ένα ειδικά σχεδιασμένο άρωμα που αποπνέει φρεσκάδα, νεανικότητα και δυναμισμό.

Η GΑP είναι ένα παγκόσμιο brand ενδυμάτων και αξεσουάρ με καθαρή αισθητική που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Κάθε συλλογή GAP αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία της διαχρονικότητας των τζιν, με κλασσικά κομμάτια σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Το πρώτο κατάστημα GAP άνοιξε το 1969 φέρνοντας επανάσταση στη βιομηχανία λιανικής. Σήμερα διαθέτει εκατοντάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Τα GAP διακρίνονται για το νεανικό τους πνεύμα και είναι συνώνυμα με την ελευθέρια έκφρασης του προσωπικού στυλ. Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα GAP έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο για το casual στυλ που αποπνέουν.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας