Η SCENT::LINQ Pro αρωματίζει την COSMOS SPORT, την Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών

H Cosmos Sport σε συνεργασία με την SCENT::LINQ Pro έχoυν δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για τους χώρους των καταστημάτων και για τα προϊόντα τους.

Στις ημέρες μας που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στις διαδικτυακές αγορές, είναι απαραίτητο η εμπειρία που προσφέρεται στους πελάτες όταν επισκέπτονται ένα κατάστημα να είναι μοναδική.

Σε συνδυασμό με άλλες πρακτικές του μάρκετινγκ, το αρωματικό μάρκετινγκ εξελίσσεται σε ένα νέο δυναμικό εργαλείο πωλήσεων, καθώς οι επιχειρήσεις ανακαλύπτουν το ρόλο του αρώματος στην προσπάθειά τους να συνδεθούν στενότερα με τους πελάτες τους και να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα και την εικόνα τους.

Η Cosmos Sport, η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών στην Ελλάδα που αριθμεί σε όλη τη χώρα, 47 φυσικά καταστήματα και πέντε εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, Sneaker10, Adidas, Sports Factory, Slam Dunk).

Το ηλεκτρονικό site της εταιρείας έχει επίσης βραβευτεί επί 7 συναπτά έτη ως το “καλύτερο e-Shop αθλητικών ειδών”, από τα e-volution awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας