Αρωματισμός Γραφείων από την SCENT::LINQ Pro

Η SCENT::LINQ Pro, παρέχει λύσεις αρωματισμού σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εκθέσεις και γραφεία. Ο αρωματισμός μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα ενός χώρου ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και την ευεξία των εργαζομένων.

Ο αρωματισμός γραφείων είναι μια πρακτική που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με στόχο να δημιουργήσει μια ευχάριστη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο.

Υπάρχουν μελέτες και έρευνες που έχουν αξιολογήσει τη σχέση του αρωματισμού στο χώρο εργασίας και την επίδραση του στην απόδοση και τη γενικότερη ευεξία των εργαζομένων.

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε εργαζόμενους:

το 93% συμφωνεί οτι ένα γραφείο με ευχάριστο άρωμα αυξάνει τη διάθεσή τους για δουλειά κάνοντας τους παράλληλα να θέλουν να παραμείνουν παραπάνω στο χώρο εργασίας

το 98% θεωρεί οτι μια δυσάρεστη μυρωδιά έχει αντίκτυπο στην απόδοση και τη συμπεριφορά τους

το 35% των επισκεπτών δηλώνει οτι ο αρωματισμός είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί μπαίνοντας σε ένα χώρο.

Οι αρωματικές συσκευές της SCENT::LINQ Pro σχεδιάζονται για να παρέχουν συνεχή και απαλό αρωματισμό, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τον χώρο φρέσκο και ευχάριστο. Με διάφορες επιλογές αρωμάτων και προγραμμάτων λειτουργίας, μπορείτε να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επιχείρησης.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ατμόσφαιρα στο γραφείο σας;

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας