Κατηγορίες Πελατών

Αρωματισμός Ξενοδοχείων

Αποτελεσματική στρατηγική Branding και Αρωματισμός

Η Πολυτέλεια στοχεύει στη Δημιουργία Συναισθημάτων. Τι αξία έχουν όμως αυτά τα συναισθήματα και πως μεταφέρονται και αξιοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας; Η φράση ‘’Συναισθηματική Σύνδεση’’ κυριαρχεί πάντα στις συνομιλίες που έχουμε με ξενοδόχους στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε…

Πολλά φημισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται μαζί μας για την δημιουργία της αρωματικής ταυτότητας τους. Ελάτε να σας δείξουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του ξενοδοχείου σας δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε αυτό, αναδεικνύοντας παράλληλα την επιχείρηση και την επωνυμία σας.

 

 

Η Συναισθηματική Σύνδεση με τον πελάτη διαφοροποιεί τo ξενοδοχείο σας.

Τα συναισθήματα μας βοηθούν να συνδεθούμε και να εμπνευστούμε. Όταν ακούμε μια συναρπαστική ιστορία θέλουμε να την μοιραστούμε με τους φίλους μας. Όταν ακούμε μια ιστορία που μας εμπνέει ή μας συγκινεί, την κουβαλάμε για πάντα μαζί μας.

Η συναισθηματική σύνδεση και οι συναισθηματικοί δεσμοί, είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχουν οι ξενοδόχοι στην εργαλειοθήκη τους.

Η σχεδιασμένη από ειδικούς συλλογή εκλεκτών αρωμάτων μας σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρωματισμού που προσφέρουμε, στοχεύει πέρα από την αισθητική αναβάθμιση των χώρων σας και την θετική πρώτη εντύπωση των πελάτων που μπαίνουν σε αυτόν, στο να βοηθήσει εκατοντάδες ξενοδοχεία και θέρετρα παγκοσμίως να πετύχουν το επιθυμητό επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης με τους πελάτες τους.

Αυτή η ενδυνάμωση της σχέσης οδηγεί σε επαναλαμβανόμενους πελάτες, σε πολύ θετικές κριτικές, σε μεγαλύτερη προβολή μέσα στα κοινωνικά δίκτυα και σε περισσότερες κρατήσεις για το ξενοδοχείο σας.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας