Κατηγορίες Πελατών

Αρωματισμός Καταστημάτων

Το Scent Marketing στα Καταστήματα

Ο αρωματισμός στα καταστήματα μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα δίνοντας τους την δυνατότητα να επεκτείνουν την αναγνωσιμότητα τους, να αυξήσουν την αντίληψη της ποιότητας των προϊόντων τους και να βελτιώσουν την απόδοση τους.

Αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε…

Πολλές αλυσίδες καταστημάτων λιανικής επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας για τον αρωματισμό της επιχείρησής τους. Ελάτε να σας δείξουμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την εικόνα της επωνυμίας σας και να αναβαθμίσουμε τα καταστήματά σας με άρωμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια δωρεάν συνάντηση και δείτε την μοναδική συλλογή των αρωμάτων μας.

 

Πως ο αρωματισμός μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ενός καταστήματος

H σωστή εξυπηρέτηση των πελατών επιτυγχάνεται μέσω της συνολικής εμπειρίας που βιώνουν σε ένα κατάστημα. Φανταστείτε όμως να μπορούσατε να προσφέρατε την απόλυτη εμπειρία στους πελάτες αξιοποιώντας την δύναμη όλων των αισθήσεων τους. Και όμως μπορείτε, με την αξιοποίησή της όσφρησης.
Έρευνες δείχνουν ότι η διάθεση των ανθρώπων βελτιώνεται κατά 40% όταν βρίσκονται σε ένα περιβάλλον με ευχάριστο άρωμα. Το άρωμα βοηθά στη δημιουργία ευχάριστων συνειρμών στο μυαλό μας. Τουλάχιστον το 60 % των καταναλωτών επιλέγουν ένα κατάστημα ή ένα προϊόν λόγω ενός ευχάριστου αρώματος ενώ φαίνεται να παρατείνεται και ο χρόνος παραμονής τους στο κατάστημα κατά 25%.
Μελέτες έχουν δείξει ότι καταναλωτές ήταν πρόθυμοι να ξοδέψουν 10-15% περισσότερο για ένα ζευγάρι επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε ένα αρωματισμένο κατάστημα σε σύγκριση με τα ίδια παπούτσια σε έναν χώρο χωρίς άρωμα!

Η SCENT::LINQ σας βοηθά να επιτύχετε την αύξηση του χρόνου παραμονής των πελατών στο κατάστημα, να ενισχύσετε την αφοσίωση τους στην επωνυμία σας και να τους κάνετε  λάτρεις των καταστημάτων σας…

Η μοναδική συλλογή εκλεκτών αρωμάτων μας, σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά συστήματα αρωματισμού που τα διαχέουν, προσφέρουν τη δημιουργία ενός αξέχαστου αρωματικού περιβάλλοντος και διαρκή αφοσίωση στην επωνυμία της επιχείρησης  σε χιλιάδες καταστήματα λιανικής και εκθεσιακούς χώρους παγκοσμίως.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας