Κατηγορίες Πελατών

Αρωματισμός Εστιατορίων

Αποτελεσματική στρατηγική Branding και Αρωματισμός

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μια αποτελεσματική στρατηγική branding μπορεί να ενδυναμώσει τη συναισθηματική σύνδεση των πελατών με συγκεκριμένους χώρους ή υπηρεσίες. Η συναισθηματική σύνδεση με αυτόν τον χώρο καθορίζει την επακόλουθη συμπεριφορά τους και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επιτυχία ενός εστιατορίου.

Ελάτε να σας δείξουμε…

Πολλά εστιατόρια μας προτιμούν για τον αρωματισμό των χώρων τους. Ελάτε να σας δείξουμε πώς βελτιώνουμε την ατμόσφαιρα και το κύρος των εστιατορίων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια δωρεάν επίδειξη και να λάβετε τα δείγματα αρωμάτων μας.

Η SCENT :: LINQ σας βοηθά να επιτύχετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επιθυμείτε μετατρέποντας τους πελάτες σε πραγματικούς θαυμαστές των εστιατορίων σας…

Ένας μεγάλός αριθμός μελετών ανέδειξε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε το περιβάλλον πιο ευχάριστο και καινοτόμο για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Η αισθητική του χώρου, η ατμόσφαιρα και η διαρρύθμιση αυξάνουν σημαντικά τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών.

Ο αρωματισμός του χώρου είναι ο κρίκος της αλυσίδας που λείπει από πολλά εστιατόρια.

Η καλαίσθητα σχεδιασμένη συλλογή των εκλεκτών αρωμάτων μας σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υπηρεσίες αρωματισμού που προσφέρουμε, δημιουργούν ένα αξέχαστο αρωματικό περιβάλλον και διαρκή αφοσίωση των πελατών σε ένα μεγάλο αριθμό εστιατορίων ανά τον κόσμο.

Find out how we can help your brand…

With customers now increasingly aware of their brand choices, hotel brands must also adopt a good mix of in-house strategies.

Discover how we can help you to create emotional connection through scents that can make a big impact on your business and your brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας